Lessen

Twee groepen komen elke week: de dinsdag- en de donderdag-groep.
De maandaggroepen komen om de week: de ene keer de middag en de volgende week de avondgroep. Zie voor de data de pagina Openingstijden en Vakanties.
Kinderen maken wát ze zelf willen, hoe ze dat doen en met welke materialen. Een verjaardagscadeau voor je beste vriend, voor je moeder of iets voor je zelf: het kan allemaal. Je kunt ook een paar weken aan één project werken of in één les twee dingen maken. En die dingen zijn altijd uniek: er is er maar één van op de wereld.
Soms werken kinderen samen aan één project. Hester helpt en ondersteunt waar nodig.
Nieuwe kinderen worden altijd enthousiast binnengehaald. Een gratis proefles is mogelijk als een kind overweegt om bij Het KunstKasteel te komen.
De middaggroepen zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Soms haken wat grotere kinderen af bij de middaggroep, maar knutselen vinden ze nog net zo leuk. Daarom biedt Het KunstKasteel de mogelijkheid aan van een avondgroep: op maandagavond van 19:00-20:30 om de week.
Soms doen kinderen enkele keren mee. Dat gebeurt bijvoorbeeld in de Sinterklaastijd om hun surprises te maken.
Kinderen houden van regelmaat en herhaling. Daarom kennen we een aantal rituelen. Welke dat zijn? Dat merk je ….. in Het KunstKasteel.
Kosten
Er zijn 3 soorten KnutselKaarten:
•  kaartje voor één les voor € 15,50.
•  5-lessenkaart voor € 67,50.
•  10-lessenkaart voor € 125.
De 5- of 10-lessenkaart is persoonlijk en dient u te voldoen op rekening NL12 INGB 0004329108 tnv H.C. Scheltens. De kaarten worden niet teruggenomen.
Wil uw kind een ander kind introduceren? Dat kan op zijn/haar lessenkaart.

Hebt u belangstelling? U kunt bellen (06-23521164) of mailen (info@Kunstkasteel.com)

Scroll naar boven